Novosti & savjeti

Nakon uspješne primjene B2B sustava za poduzeće Links d.o.o, razvili smo i B2B sustav namijenjen odjelu nabave. Aplikacija je povezana sa ERP sustavom,  a svrha je olakšati posao referentima nabave kroz standardizirane ponude dobavljača.

Previous Next

Ponosno vam predstavljamo naš novi B2B sustav prvi put primijenjen u poduzeću Links d.o.o.
Links je dugo bio u potrazi za efikasnim smart B2B sustavom koji rasterećuje veleprodajne korisnike od "nebitnih stvari" specifičnih za maloprodaju, a veleprodajnim korisnicima pruža brz i pregledan proces narudžbe, potpunu prilagodljivost uvjetima svakog partnera i potpunu sinkronizaciju sa Luceed ERP sustavom.

Kad pomislite na web developere kaj je prvo što Vam padne na pamet? Štreber sa naočalama koji nikada ne napušta toplinu svog doma i priča u kodovima koje ne možete razumjeti? Ili možda neko mitološko biće koje je spremno ispuniti Vam sve želje- ali po jako visokoj cijeni?  Vrijeme prolazi, vama treba web developer, ne znate odakle početi a hitno vam treba efikasno rješenje.

 

Napravili smo kratki video kako bi vam olakšali odabir web developera :) Osim stručnosti u poslu, web developer bi trebao biti susretljiv, raspoloživ.

 

Iza NymphByte priče stoji mlada i perspektivna ekipa koja želi biti najbolja u tome što radi i naš cilj je izaći u susret svakom klijentu. Nudimo vam širok spektar rješenja - od custom b2b rješenja do webshopova sa potpunom ERP integracijom.

 

Zaboravite na horor priče sa web developerima, mi svakom klijentu pristupamo sa razumijevanjem i dostupni smo za sve što je potrebno u svakom trenutku. Naša djela svakako govore više od riječi pa možete pogledati i naše radove i uvjeriti se u kvalitetu.

 

Očekujemo Vas! :)

 

Vaša NymphByte ekipa

 

Ponosno vam predstavljamo naš portal za povezivanje kupaca sa domaćim proizvođačima hrane tj. obiteljskim poloprivrednim gospodarstvima (OPG). Kreiran od strane gurmana za istinske ljubitelje prave, raznovrsne domaće hrane. Na Pajceku se OPG-ovi mogu reklamirati potpuno besplatno, a imaju opciju dodatno istaknuti svoje oglase.

Zašto smo kreirali Pajcek.hr? Dijelom iz osobnog gušta, dijelom iz želje da pomognemo obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima kako bi što brže i efikasnije došli do kupaca. Isto tako, svim OPG-ima nudimo mogućnost isticanja i više od jedne lokacije.  

Kontakt

Pratite nas

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Pojedini kolačići prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji koriste stranicu što se koristi u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o sigurnosti i privatnosti možete pročitati klikom na gumb "Više" Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetima kolačiće možete sami onemogućiti s tim da neke od naprednih funkcija ove stranice neće biti omogućene. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb Slažem se.
Više SLAŽEM SE ODBIJAM