Ekipa

Tko smo mi i što bi
sve trebali znati o nama?

NymphByte je mlada hrvatska IT tvrtka koja pruža visoko kvalitetna, povoljna i pouzdana Web i E-Commerce programska rješenja za globalne klijente. Trenutno poslujemo na tržištu Hrvatske, SAD-a i Velike Britanije. Profesionalnost, iskustvo i znanje su alati koje koristimo kako bi Web radio za Vas. Na taj način vam osiguravamo maksimalan povrat investicije u najkraćem mogućem roku.

Tehnologije koje koristimo su Java, PHP, HTML, CSS, Javascript, Phonegap, AngularJS i Node.JS. 

Otvoreni smo, druželjubivi i uvijek dostupni (ne, ovo nije oglas za traženje partnera), a sa klijentima uvijek uspostavimo prijateljski odnos što nam uljepšava daljnju suradnju.

question.png

Mi u brojkama

0
godina ukupnog
iskustva
0
Projekata
mjesečno
0
imamo ukupno
godina
0
različitih
država

Zašto izabrati
baš nas?

Uz našu pomoć svoje strateške i poslovne ciljeve možete postići brže, efikasnije i povoljnije. Nudimo odličnu uslugu dizajna, razvoja, programiranja i promoviranja Vaše web-stranice. Težimo osmišljavanju najboljih rješenja za Vaš posao i nepristranim savjetima po poštenim cijenama. Neprekidno istražujemo najnoviju tehnologiju i preporučujemo ju kada projekt to zahtjeva. Stavljamo naglasak na individualni pristup prema svakom klijentu, a sve poslove odrađujemo u zadanim rokovima. 

SLUŠAMO, RASPRAVLJAMO, SAVJETUJEMO

Zvuči očigledno, ali mi uistinu slušamo Vaše ideje, planove i ciljeve kojima težite, te na temelju toga odabiremo najbolja i najprimjerenija rješenja kreirana isključivo za Vas. Svakom projektu se posebno posvećujemo, ne odrađujemo ga, već pažljivo radimo na njemu.

ISKUSTVO

Volimo raspravljati o novim projektima i planirati ih, a sa sobom uvijek donosimo godine znanja i iskustva. Svaki je projekt unikatno iskustvo sam za sebe te donosi osobni i profesionalni napredak ne samo Vama, već i nama.

KREATIVNOST I TEHNIKA

Neovisno o tome radi li se o web-stranici ili grafičkom dizajnu, razvoju sustava ili prilagođenom programiranju PHP modula, sve spajamo u jedno kako bismo olakšali našim klijentima.

STRAST

Ništa ne volimo više od rada na dobrom projektu s odličnim klijentom. Stalo nam je do naših klijenata i jako često nas možete vidjeti kako radimo i izvan radnog vremena kako bi sve ispalo baš onako kako treba!

Dobra ekipa
je presudna!

Uspjeh IT poslovnih projekata i rješenja ovisi isključivo sposobnosti teama koji vodi dizajn i razvoj, a naš team se sastoji od školovanih IT i marketinških stručnjaka sa godinama stručnog i interdisciplinarnog iskustva u ovome poslu. To uključuje i savjetodavne vještine koje smo stekli tijekom godina rada u IT industriji.

Ono što je najvažnije kako bi team bio odličan je odnos na poslu koji se uvijek reflektira i na odnos sa klijentom. Iako smo kolege, prije svega smo prijatelji, komuniciramo ne samo zato što moramo, već zato što to volimo. Izlazimo zajedno, družimo se u svoje slobodno vrijeme i putujemo.

Ako nas pitate što je bitno kako bi tim bio uspješan, stvari bi posložili ovim redosljedom: 

Podrška i povjerenje

100%

Dobra komunikacija

95%

Timski rad

90%

Fleksibilo radno vrijeme

88%

Rukovođenje

80%

Naša ekipa

Daniel Gubić
Daniel GubićCEO
Glavni i odgovorni za osmišljavanje i razvoj gotovo svih projekata, kao i za poslovanje samog poduzeća.
Miloš Radenković
Miloš RadenkovićPHP developer
Naš PHP programer. Sudjeluje u većini projekata, a posebno u razvoju ekstenzija i ostalih programskih rješenja.
Vedran Stanić
Vedran StanićCO-FOUNDER
Suosnivač i JAVA guru. Kad zatreba pruža dodatnu pomoć kod velikih projekata gdje ima veliko iskustvo.
Miloš Denić
Miloš DenićGrafički dizajn
Naš grafički suradnik, koji uz veliki talent i sposobnost u dizajnu paralelno gradi i karijeru u ljudskim potencijalima.
“"The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team."

Želite nas upoznati?

Nazovite nas, pošaljite nam upit ili dogovorite sastanak uživo.
Ukoliko nemate puno vremena ili smo vam daleko možemo sve obaviti i telefonom.

Kontakt

Pratite nas

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Pojedini kolačići prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji koriste stranicu što se koristi u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o sigurnosti i privatnosti možete pročitati klikom na gumb "Više" Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetima kolačiće možete sami onemogućiti s tim da neke od naprednih funkcija ove stranice neće biti omogućene. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb Slažem se.
Više SLAŽEM SE ODBIJAM