Sve što vas zanima

Najčešća pitanja (FAQ)

Kako bi vam olakšali snalaženje uz nepoznate pojmove,
pripremili smo vam odgovore na najčešća pitanja.

Glavni pojmovi

Što je hosting?
Hosting je usluga zakupa prostora na web poslužitelju kako bi korisnici mogli pristupiti vašem sadržaju iz bilo kojeg dijela svijeta. Važno je da hosting bude brz kako vaša stranica ne bi bila penalizirana pri pretrazi, te kako bi korisnici imali bolji ugođaj pri surfanju.
Responzivan dizajn?
Što je domena i kako doći do nje?
Kontakt obrazac
Društveni dodatak
CMS sustav
CMS je sustav za upravljanje sadržajem vaše web stranice. Omogućuje vam izmjene sadržaja (cijene, obavijesti, akcije...) iz udobnosti vlastitog ureda ili doma. U Ultra paket uključen je osnovni CMS sustav koji pruža mogućnost izmjene određenih dijelova vaše web stranice.
SEO Optimizacija
SMO Marketing
Paketi

Kako poslujemo?

Koji paket odabrati?
Ako niste sigurni koji paket odabrati za vaše poduzeće, analizom vaših potreba, pozicije na tržištu, te ovisno o vrsti poslovanja, besplatno ćemo vas savjetovati i ponuditi vam optimalan paket.
Kakav je postupak izrade web stranice?
Održavanje web stranice?
Jeste li u sustavu PDV-a?
Koliko traje izrada web stranice?
Što je uključeno u cijenu paketa?
U cijenu svih paketa uključena je jednogodišnja registracija web domene i hosting (smještaj) na web server. Nakon isteka vršimo uslugu produljenja valjanosti web domene i hostinga.
Što ako nemam sve materijale?
Mogu li prebaciti svoju postojeću stranicu kod vas?
Možete li poboljšati moju postojeću web stranicu?
Popravljate li računala ili instalacije windowsa?

Trebate još informacija?

Sve ste pročitali a još niste sigurni što vam treba?
Nazovite nas i rado ćemo vam pojasniti sve što vam je potrebno!

Kontakt

Pratite nas

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Pojedini kolačići prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji koriste stranicu što se koristi u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o sigurnosti i privatnosti možete pročitati klikom na gumb "Više" Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetima kolačiće možete sami onemogućiti s tim da neke od naprednih funkcija ove stranice neće biti omogućene. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb Slažem se.
Više SLAŽEM SE ODBIJAM