Pajcek.hr – portal za povezivanje OPG-a sa kupcima

Ponosno vam predstavljamo naš portal za povezivanje kupaca sa domaćim proizvođačima hrane tj. obiteljskim poloprivrednim gospodarstvima (OPG). Kreiran od strane gurmana za istinske ljubitelje prave, raznovrsne domaće hrane. Na Pajceku se OPG-ovi mogu reklamirati potpuno besplatno, a imaju opciju dodatno istaknuti svoje oglase.

Zašto smo kreirali Pajcek.hr? Dijelom iz osobnog gušta, dijelom iz želje da pomognemo obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima kako bi što brže i efikasnije došli do kupaca. Isto tako, svim OPG-ima nudimo mogućnost isticanja i više od jedne lokacije.

Za gurmane koji traže finu domaću hranu Pajcek.hr nudi super jednostavan način za pretragu OPG-ova bez potrebe za ikakvom registracijom. Ponuda OPG-ova se može pregledati po kategorijama, nakon čega jednostavno kontaktirate proizvođača i ako ima ono što vam je potrebno dogovorite se oko kupovine.

Možda se nalazite na godišnjem odmoru i želite probati domaći sir, maslinovo ulje, slanu ribu, domaći pršut ili med? Pajcek.hr vam omogućava da pregledate sve OPG-ove blizu vaše trenutne lokacije jednim jedinim klikom.

 

Po čemu je ovaj Pajcek poseban? 

Pajcek.hr je po mnogo čemu jer smo započeli nešto što nije do sada viđeno na ovim prostorima. Svi znamo da domaća hrana ima bolji ukus, da domaće suhe smokve  imaju onaj poseban štih koji nemaju tvrde kupovne. Isto vrijedi i za maslinovo ulje, domaće sokove i domaće meso. Pajcek je vaš korak u magični svijet okusa i aroma. Tu smo da bi vam pružili najbolju uslugu, a kroz par klikova donosimo sveže proizvode na vaš stol.

 

Kako ovo funkcionira?

Naša ideja bila je spojiti prave gurmane i hedoniste, ljubitelje hrane pravog ukusa sa obiteljskim poljoprivrednim gospodstvima. Ukoliko ste na odmoru a želite probati autentičnu domaću hranu i specijalitete po kojima je naša zemlja poznata? Nema problema! U ponudi su domaće maslinovo ulje, pršut, med ili sir – sve stvarano u skladu sa prirodom, kada jednom probate uvijek ćete se vraćati.

 

Kupci se ne moraju registrirati – samo je potrebno pogledati listu OPG-a u vašoj blizini  i filtrirati pretragu. Kada ste našli proizvod koji vas zanima – ugovorite kupovinu! Neki OPG-ovi dostavljaju svoje proizvode, neki ih šalju poštom a do nekih ćete morati sami doći. Ništa kao lijep obiteljski izlet u prirodu sa mnogo fine hrane, taman ćete imati izgovor pobjeći od gradske gužve.

 

Ukoliko želite da regisrirati svoj OPG to možete učiniti vrlo lako. Samo pratite postupak registracije do kraja ili se javite nama i mi ćemo to učiniti za vas. Možete se reklamirati potpuno besplatno na Pajceku ali također imate opciju istaknuti vaš oglas uz vrlo povoljne cijene.

 

Kako Pajcek može pomoći OPG-u?

Uz Pajcek možete besplatno promovirati vaše proizvode i usluge jer cilj nam je pomoći što boljoj promociji OPG-a. U današnje vrijeme ukoliko niste na internetu teško će vas kupci naći oslanjajući se samo na preporuke. Dajte si priliku da vas kupci što bolje upoznaju. Pajcek je također tu kako bi pomogao očuvanju onoga što našu zemlju čini posebnom . Naša vizija je da kroz nekoliko narednih godina potaknemo konzumiranje domaće hrane koju oni koji žele mogu nabaviti direktno od uzgajivača. Uz sjajnu podršku koju dobivamo, broj OPG raste kao i broj zadovoljnih kupaca – to neće biti toliko teško.

 

Više na www.pajcek.hr