Woocommerce integracija za Luceed ERP sustav

Trebate li webshop baziran na Woocommerce-u, a unutar poduzeća već imate implementiran Luceed ERP sustav poduzeća Tomsoft, možemo vam uz samu izradu web stranice ponuditi i brzu, sigurnu i ekonomičnu integraciju novorazvijenog web shopa i Luceeda.

Integracija web shopa sa ERP sustavom štedi vam vrijeme i novac, te svojim kupcima omogućavate najsvježije informacije kad su u pitanju cijene proizvoda, raspoloživost i svi ostali atributi, a vaše djelatnike oslobađate od repetitivnih poslova kopiranja narudžbi sa webshopa, te automatizirate cijeli proces.

Naše rješenje omogućuje potpunu integraciju sa Luceedom:

  • import svih proizvoda i kategorija iz Luceeda u webshop, tako da proizvode ažurirate samo na jednom mjestu
  • sinkronizaciju u realnom vremenu (cijene, stanje na skladištu)
  • sinkronizaciju klijenata
  • spuštanje narudžbi u luceed
  • integracija webshop-luceed sa T-com PayWay sustavom

 

Trebate li dodatne informacije ili ponudu za izradu web stranice / webshopa sa potpunom ERP integracijom - javite nam se!

Osim za Woocommerce, integraciju po mjeri nudimo i za sva ostala e-commerce rješenja. 

NAPOMENA: Luceed integraciju za Woocommerce ne nudimo kao samostalan plugin za slobodnu prodaju, već ga koristimo u sklopu izrade shopa za naše klijente koji tako koriste prednosti već razvijenog rješenja po znatno nižoj cijeni.   

Kontakt

Pratite nas

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Pojedini kolačići prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji koriste stranicu što se koristi u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o sigurnosti i privatnosti možete pročitati klikom na gumb "Više" Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetima kolačiće možete sami onemogućiti s tim da neke od naprednih funkcija ove stranice neće biti omogućene. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb Slažem se.
Više SLAŽEM SE ODBIJAM