Woocommerce integracija za Luceed ERP sustav

Trebate li webshop baziran na Woocommerce-u, a unutar poduzeća već imate implementiran Luceed ERP sustav poduzeća Tomsoft, možemo vam uz samu izradu web stranice ponuditi i brzu, sigurnu i ekonomičnu integraciju novorazvijenog web shopa i Luceeda.

Integracija web shopa sa ERP sustavom štedi vam vrijeme i novac, te svojim kupcima omogućavate najsvježije informacije kad su u pitanju cijene proizvoda, raspoloživost i svi ostali atributi, a vaše djelatnike oslobađate od repetitivnih poslova kopiranja narudžbi sa webshopa, te automatizirate cijeli proces.

Naše rješenje omogućuje potpunu integraciju sa Luceedom:

  • import svih proizvoda i kategorija iz Luceeda u webshop, tako da proizvode ažurirate samo na jednom mjestu
  • sinkronizaciju u realnom vremenu (cijene, stanje na skladištu)
  • sinkronizaciju klijenata
  • spuštanje narudžbi u luceed
  • integracija webshop-luceed sa T-com PayWay sustavom

 

Trebate li dodatne informacije ili ponudu za izradu web stranice / webshopa sa potpunom ERP integracijom - javite nam se!

Osim za Woocommerce, integraciju po mjeri nudimo i za sva ostala e-commerce rješenja. 

Kontakt

PODRŠKA:
0 - 24 h
[email protected]

Pratite nas

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Pojedini kolačići prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji koriste stranicu što se koristi u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o sigurnosti i privatnosti možete pročitati klikom na gumb "Više" Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetima kolačiće možete sami onemogućiti s tim da neke od naprednih funkcija ove stranice neće biti omogućene. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb Slažem se.
Više SLAŽEM SE ODBIJAM