Skip to content Skip to footer
USLUGA

Apross
Integracija

Želite unaprijediti svoju web trgovinu? Na pravom ste mjestu!

Apross ERP integracija za WooCommerce

Kako može pomoći u automatizaciji poslovnih procesa i olakšati vam postizanje poslovnih ciljeva?

Automatizirajte narudžbe, zalihe, brojeve za dostavu / praćenje, podatke o klijentima, podatke o proizvodu i još mnogo toga. Eliminirajte ručni unos podataka iz svog života zauvijek. Integracija Apross ERP sustava s Woocommerce uštedjet će vam radne sate i novce, a pritom će rasteretiti referente koji će se moći fokusirati na ostale zadatke.

Integracija Woocommerce i Apross ERP-a omogućava automatiziranu, dvosmjernu razmjenu podataka između poslovnih platformi, eliminirajući pojavu skupih pogrešaka. Ta se automatizirana integracija izvodi radi pojednostavljenja poslovnih procesa i ubrzavanja istih.

Integracija Apross i WooCommerce omogućava da se narudžbe, razine zaliha, podaci o proizvodu, ažuriranja isporuka i informacije o kupcima nesmetano kreću između sustava, što rezultira zadovoljnim kupcima i učinkovitijim radom.

Ukoliko želite unaprijediti svoju web trgovinu ili napraviti integraciju sa B2b sustavom – Apross i WooCommerce integracija predstavljaju idealno rješenje.

Što je Apross?

Apross je poslovni informacijski sustav (ERP) nastao kao kombinacija dugogodišnjeg iskustva i najnovijih tehnologija. Apross je sveobuhvatni, modularni ERP sustav iza kojega stoji poduzeće ZG data. Ovaj sustav je izgrađen na Microsoft platformi, a podaci se pohranjuju u SQL bazi podataka.
Apross ERP sustav odlikuju fleksibilnost, modularnost i ono što je za današnje standarde poslovanja najbitnije – brzinu i jednostavnost.
S Apross integracijom možete jasno pratiti događaje, dobivati izvještaje – to vam na kraju može donijeti veliku prednost nad konkurentima jer možete lako steći uvid u navike vaših klijenata i to vam može pomoći oko brzine reagiranja na događaje, kao i organizaciju ostalih aspekata poslovanja, najčešće marketinga.

Gdje se primjenjuje Apross?

Apross ERP sustav primjenjuje se najčešće u srednjim i velikim poduzećima koja najčešće posluju na više lokacija. Napomenuli smo da je modularnost i visok stupanj fleksibilnosti ono što odlikuje Apross ERP sustav.

Manja poduzeća mogu, na primjer, kupiti jedan modul koji im je neophodan za poslovanje pa kako napreduju mogu uzeti i dodatne module.
Ovaj ERP sustav primjenu je našao u računovodstvu, ljudskim resursima, nabavi, maloprodaji i veleprodaji, porezima, logistici itd.

Koje su prednosti Apross
i Woocommerce integracije?

Kada razmišljate o pokretanju internetske trgovine ili e-trgovine pomoću WordPressa, prvo što vam padne na pamet je WooCommerce.

WooCommerce je danas vrlo popularan i tome u prilog govori da ga trenutno koristi više od 33% svjetskih web trgovina!

Ponekad te trgovine postaju toliko velike da im je potrebno prostora za stabilan rast i osvajanje novih tržišta. Kada počnete s manjom web trgovinom to nije toliko uočljivo, ali kako se posao počne razvijati, uskoro shvaćate da previše dragocjenog vremena trošite na zadatke koji mogu biti automatizirani.

Na velikim web trgovinama može biti vrlo teško održavati kupce, pregledavati proizvode i najvažnije – pregledati i administrirati narudžbe. Administratori web stranica se bore s ogromnom korisničkom bazom i prate sustav naručivanja. Alati poput CRM i e-mail kampanje vrlo su zgodni za pružanje podrške kupcima i uslugama nakon prodaje u ovom slučaju, ali ipak to nije dovoljno.

Ukoliko ne posjedujete adekvatan ERP sustav može doći do paradoksa i biti pregaženi vlastitim rastom.

ERP je jedna od najglasnijih riječi unutar organizacija jer one mogu učiniti nemoguće. Što još trebate ako možete sve automatizirati?

Evo kako Apross i WooCommerce integracija mogu pomoći vašem poslovanju:
  • Uklonite ručni unos podataka i izbjegavajte skupe pogreške.
  • Povećajte brzinu razmjene podataka, poboljšavajući učinkovitost usluge kupcima. Jednom pohranjen podatak isti je svuda.
  • Nadogradite svoj Apross modul s lakoćom.
  • Oslobodite vrijeme i resurse za fokusiranje na vaše poslovanje.
  • Dvosmjerna, automatizirana integracija podataka između WooCommerce-a i Apross-a.
  • Podrška za više trgovina.
  • Kompletno rješenje s povezivanjem, prijevodom podataka i usklađenošću svih podataka.
  • Unos velike količine proizvoda.

Koliko traje proces integracije?

Vrijeme do završetka integracije ovisi prije svega o kompleksnosti/dubini tražene integracije, specifičnosti vaše strukture podataka i raspoloživog vremena s vaše strane. Kako bi maksimalno ubrzali vrlo složen proces integracije, vodimo vas kroz sve korake. Ukoliko već imate ovaj ERP sustav zajedno prolazimo kroz postojeću strukturu podataka unutar ERP-a i dogovaramo potrebne izmjene.

Ukoliko još niste korisnik Apross ERP sustava ili ste tek ugovorili – kako ne bi naknadno prilagođavali podatke, uz konzultacije s Apross tehničarom prolazimo kroz plan unosa podataka i utvrđujemo sve potrebne korake do završetka integracije.