Skip to content Skip to footer

Reference

Od najmanjih pa sve do velikih igrača na tržištu – svi su nam jednako važni. Klijenti nam dolaze iz različitih grana industrije, imaju različite potrebe, ali rezultat je uvijek isti – optimalno rješenje za njihove specifične potrebe. Teško je istaknuti samo nekoliko projekata, posebno ako se radi o B2B sustavima po mjeri. Javite nam se, poslušajte što vam možemo ponuditi i postanite dio naše dvorane slavnih!

Klijent

Fero-Term

Tržišni lider na vodećoj poziciji najvećeg trgovačkog lanca u regiji, s najboljom i najširom ponudom kupaonske i sanitarne opreme, pločica, opreme za grijanje i hlađenje te ostalog popratnog materijala.

Izrada custom web aplikacija

Softverska podrška

Klijent

Links

Nacionalni lider u prodaji i proizvodnji računala te računalnih komponenti. Prisutni su širom Hrvatske s 12 specijaliziranih trgovina u 11 gradova, kao i webshopom s preko 10.000 artikala! Imaju više od 18 godina iskustva koje se ističu kvalitetnim asortimanom proizvoda, brzom uslugom, originalnim rješenjima te stručnim kadrom.

Razvoj i održavanjeB2B sustava

Razvojweb aplikacija

Klijent

Sail Croatia Ltd.

Britanska tvrtka koja se bavi organiziranjem krstarenja i jedrenja uz Hrvatsku obalu i Mediteran. Nude od economy do lux paketa.

Programskapodrška

Softverskapodrška