Skip to content Skip to footer
USLUGA

Luceed integracija za WooCommerce

Želite unaprijediti svoju web trgovinu? Na pravom ste mjestu!

Luceed integracija sa WooCommerce web shopom. Što ovu kombinaciju čini pobjedničkom formulom? Nastavite čitati!

Trebate li webshop baziran na Woocommerce-u, a unutar poduzeća već imate implementiran Luceed ERP sustav poduzeća Tomsoft, možemo vam uz samu izradu web stranice ponuditi i brzu, sigurnu i ekonomičnu integraciju novorazvijenog web shopa i Luceeda.

Integracija web shopa sa ERP sustavom štedi vam vrijeme i novac, te svojim kupcima omogućavate najsvježije informacije kad su u pitanju cijene proizvoda, raspoloživost i svi ostali atributi, a vaše djelatnike oslobađate od repetitivnih poslova kopiranja narudžbi sa webshopa, te automatizirate cijeli proces.

Što je to Luceed ERP sustav?

Jedan sustav, manje administracije je filozofija koja stoji iza Luceed ERP sustava. Luceed predstavlja jedinstveno i integrirano rješenje s kojim možete obuhvatiti čitav poslovni proces od početka do kraja.

Od nabave, skladištenja, financija i poreza – sa Luceed ERP sustavom sve postaje transparentno i jednostavno. Ono što Luceed razlikuje od ostalih ERP sustava je što se sve dešava u realnom vremenu i svi su podaci dostupni.

Također, Luceed sustav je dostupan u više jezika te nema nikakve jezične barijere. Dostupan je na hrvatskom, engleskom, srpskom i slovenskom jeziku.

Gdje se sve primjenjuje ovaj ERP sustav?

Luceed je našao primjenu u različitim granama industrije zbog svoje multi funkcionalnosti. Idealan je i za maloprodaju, veleprodaju, terensku prodaju ( dostupna je i mobilna platforma koja je idealna za terenske tipove posla), hotelijerstvo, ugostiteljstvo. Jednako se koristi i u malim, velikim i srednjim poduzećima.

Ovaj sustav također nudi i različite pakete u ovisnosti od vrste posla i tipa poduzeća. Dostupno je čak 24 modula unutar ovog ERP sustava.

Kako Luceed integracija može pomoći vašem poslovanju?

Sažeto: Integracija Luceeda sa vašim web shopom vam štedi vrijeme, te potpuno eliminira pogreške pri unosu narudžbi, ažuriranju proizvoda, kreiranju kupaca i izdavanju računa. Za one koji nisu sigurni kako bi im ovo rješenje pomoglo, tu smo kako bi vam detaljno obrazložili zašto je ova kombinacija dobra za vaš web shop i vašu tvrtku.

Luceed integracija sa
Woocomerce i njene prednosti

Naše rješenje omogućuje potpunu integraciju sa Luceedom:
  • Import svih proizvoda i kategorija iz Luceeda u webshop, tako da proizvode ažurirate samo na jednom mjestu.
  • Sinkronizaciju u realnom vremenu (cijene, stanje na skladištu).
  • Sinkronizaciju klijenata, spuštanje narudžbi u Luceed.
  • Integracija webshop-luceed sa T-com PayWay, Corvus, WS Pay ili bilo kojim drugim payment sustavom.
  • Sinkronizacija stanja sa vanjskim dobavljačima koji nisu povezani sa Luceedom i mnogo više!

Koliko traje proces integracije?

Ako vaše poduzeće već koristi Luceed, vremenski okvir za integraciju uvelike ovisi o složenosti vašeg sustava, vrstama podataka i dostupnom vremenu. Integracija može trajati od nekoliko dana do nekoliko tjedana.

Integracije sa različitim CMS sustavima

Osim za Woocommerce, integraciju po mjeri nudimo i za sva ostala E-commerce rješenja, uključujući naše jedinstveno B2B/B2C rješenje.
NAPOMENA: Luceed integracija za Woocommerce nije ponuđena kao samostalni plug & play dodatak za slobodnu prodaju jer je svaka integracija specifična, a uz to mora biti krojena kako ne bi utjecala na brzinu shopa. Korisnici naše integracije koriste prednosti prethodno već razvijene i mnogo puta testirane jezgre integracije (kroz nižu cijenu), koja se onda prilagođava specifičnim zahtjevima klijenta.

Tko sve koristi naša rješenja?

Luceed integracije u ponudi imamo još od 2015. godine, te smo tijekom proteklih godina odradili velik broj jednostavnijih i složenijih B2B i B2C integracija sa Woocommerce sustavom, kao i sa sustavima po mjeri.

Neke od tvrtki koje koriste naše ERP integracije su:

LinksFero-TermLibidoTovedoFeniksIntermaxBalon Centar, Eurotrade, Gracotech i drugi

Za dodatne informacije ili ponudu za izradu web stranice / online dućana s potpunom ERP integracijom – obratite nam se!