Skip to content Skip to footer

Temelj našeg poslovanja su proizvodi bazirani na open source rješenjima i oni bazirani na vlastitom rješenju – prvenstveno u sferi B2B sustava. Tehnologije koje koristimo za open source rješenja su WordPress, Woocommerce & Magento, a za vlastita rješenja CodeIgniter & Laravel.

Otvoreni smo, druželjubivi i uvijek dostupni (ne, ovo nije oglas za traženje partnera), a sa klijentima uvijek uspostavljamo prijateljski odnos što nam uljepšava daljnju suradnju.

Tko smo mi

Što bi sve trebali znati o nama?

NymphByte je hrvatska IT tvrtka koja pruža kvalitetna, povoljna i pouzdana Web i E-Commerce programska rješenja za domaće i strane klijente. Trenutno poslujemo na tržištu Hrvatske, SAD-a i Velike Britanije. Profesionalnost, iskustvo, znanje, te integritet su alati koje koristimo kako bi Web radio za Vas. Na taj način vam osiguravamo maksimalno zadovoljstvo i povrat investicije u najkraćem mogućem roku.

Integritet, sigurnost i iskustvo

Zašto izabrati baš nas?

Uz našu pomoć svoje strateške i poslovne ciljeve možete postići brže, efikasnije i povoljnije. Nudimo odličnu uslugu izrade, razvoja, programiranja i promoviranja Vaše web-stranice. Težimo osmišljavanju najboljih rješenja za Vaš posao i nepristranim savjetima po poštenim cijenama. Neprekidno istražujemo najnoviju tehnologiju i preporučujemo ju kada projekt to zahtjeva. Stavljamo naglasak na individualni pristup prema svakom klijentu, a sve poslove odrađujemo u zadanim rokovima.

ISKUSTVO

Volimo raspravljati o novim projektima i planirati ih, a sa sobom uvijek donosimo godine znanja i iskustva. Svaki je projekt unikatno iskustvo sam za sebe te donosi osobni i profesionalni napredak ne samo Vama, već i nama.

STRAST

Ništa nije ugodnije za rad od kombinacije zanimljivog projekta s ugodnim klijentom. Stalo nam je do naših klijenata i jako često nas možete vidjeti kako radimo i tijekom "čudnih" sati kako bi sve ispalo baš onako kako treba!

SLUŠAMO, RASPRAVLJAMO, SAVJETUJEMO

Zvuči kao prazna fraza, ali mi uistinu slušamo Vaše ideje, planove i ciljeve kojima težite, te na temelju toga odabiremo najbolja i najprimjerenija rješenja kreirana isključivo za Vas. Svakom projektu se posebno posvećujemo i pažljivo radimo na njemu.

KREATIVNOST I TEHNIKA

Prilikom izrade web rješenja nerijetko smo se upleli i u sam poslovni proces unutar poduzeća kako bi u kombinaciji sa novim web rješenjem cijeli sustav bio optimalan. Neovisno o tome radi li se o web-stranici ili B2B sustavu ili izradi ekstenzije za vaš postojeći shop, pružiti ćemo vam maksimum.
NOVAC NE RASTE NA DRVEĆU!

Sigurnost

Kad kupujete rabljeni auto obično provjerite vlasnika, a još detaljnije vozilo. To nažalost često nije slučaj kad je u pitanju hrana koju jedete ili kad su u pitanju rješenja za vašu tvrtku koju ste izgradili iz nule i za koju ste potrošili nebrojene sate svog života.

Od samog osnivanja marljivo radimo, unaprijeđujemo poslovanje, učimo na greškama, te ponajviše usmenom predajom širimo krug zadovoljnih klijenata.

Prema dobavljačima izvršavamo sve obveze na vrijeme, te poslujemo bez ikakvih dugova ili repova. To je ujedno i ogledalo odnosa prema klijentima. Poslovati sa takvom tvrtkom osim što garantira investiciju, daje i poticaj odgovornom poslovnom ponašanju.

Raspitajte se o nama i javite nam se!

Nazovite nas ili nam pišite

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja što je prije moguće.

Razvijamo svijetlu digitalnu budućnost.