B2B sustavi po mjeri

Home B2B sustavi po mjeri

Krojeno po vašoj mjeri, a ne samo prilagođeno!

Postoji velika vjerojatnost da ste u nekom trenutku čuli za B2B sustav, ali niste uspjeli razumjeti u potpunosti šta ovaj termin znači i koja je razlika u odnosu na klasični webshop. Velike su razlike u samom tijeku radnji i obavljanja narudžbi između klasičnog i B2B sustava, a dodatni veliki korak naprijed je custom B2B sustav tj. sustav kompletno izrađen po mjeri. Svaki posao danas predstavlja jedan jedinstveni ekosistem u kojem vrijede određena pravila, koriste se različite vrste softvera i razmjenjuju se različite vrste i tipovi podataka. Što se događa ako morate svoje poslovanje i sustav prilagoditi poslovanju vaših poslovnih partnera (npr sa vašim dobavljačima), a da sve radi savršeno sinkronizirano i da su svi podaci ažurirani u pravom vremenu? Tu vam mi možemo pomoći sa izradom jedinstvenog rješenja krojenog isključivo za vaše potrebe koliko god komplicirano to izgledalo.

Rezultat dobrog custom B2B sustava je bolja automatizacija cjelokupnog procesa, brži prisup bitnim informacijama i unapređenje opće komunikacije između svih kanala prodaje.

Koje su prednosti B2B sustava po mjeri?

Danas je prioritet savršena i brza sinkronizacija podataka i gradnja kvalitetnih strateških veza sa ostalim poslovima. Pomoći ćemo vam u povezivanju svih dijelova online poslovanja u jedan jedinstveni, savršeni poslovni ekosistem. Ne vjerujemo u filozofiju da jedna veličina odgovara svima - naša rješenja su krojena po vašim potrebama.

Neke od prednosti Custom B2B sustava:

  • Potpuna prilagodba vašem poslovnom procesu bez ikakvih kompromisa
  • Brzina rada i sigurnost, s obzirom da je sustav krojen po mjeri
  • Poboljšana komunikacija između različitih kanala – između vas, vaših klijenata i vaših poslovnih partnera. Prilagođavanje informacija svakom kanalu i otklanjanje svega što dodatno komplicira cijeli proces.
  • Automatizacija procesa – održavanje stvari jednostavnim pomaže vam kod bolje organizacije.
  • Otvaranje vašeg posla ka novim tržištima i novim poslovnim partnerima.

Izvori podataka za B2B sustav

Postoje dva osnovna modela prikupljanja podataka za B2B sustav. U jednoj varijatni podaci o svim proizvodima i uslugama se nalaze unutar vašeg ERP-a i B2B sustav je sinkroniziran u potpunosti sa ERP-om. U drugoj verziji asortimani vaših dobavljača nisu prikazani unutar ERP-a ili neke funkcinalnosti nisu podržane (poput printing opcija za promo materijale). U takvom slučaju B2B sustav se sinkronizira i sa svim dobavljačima neovisno o tome imaju li standardiziranu shemu izvora podataka (uglavnom nemaju) i sa vašim ERP sustavom (ili potpuno preuzima ulogu ERP-a). Postoji i hibrid varijanta koja objedinjuje oba modela.

Koliko B2B rješenje po mjeri košta?

Sažeto - znatno manje od bilo kojeg prilagođenog ili neadekvatnog rješenja koje pokušava uz velike kompromise i ograničenja zadovoljiti vaše zahtjeve. A ti zahtjevi postoje s razlogom. Dovođenje jednog ovakvog sistema koji će u potpunosti promijeniti vaš način poslovanja i olakšati vam komunikaciju jednostavno nema dobru alternativu. To je jedna od najpametnijih investicija koju ćete napraviti i pomoći svom poslu da se bolje plasira na tržištu i da vam otvori vrata ka drugim, većim tržištima. Prvo treba vidjeti koji su vaši ciljevi, dugoročni i kratkoročni. Šta točno želite postići, te za koji vremenski period?

Ključ je uvijek u jednostavnosti - svaki poslovni cilj je identičan iako se svako poduzeće vrlo razlikuje. Povećanje prodaje, broja klijenata, istraživanje i otvaranje vrata ka novim tržištima. Nekada je bitno izaći iz zone komfora i usvojiti nove i uspješnije načine poslovanja.

Naša B2B rješenja su brza, sigurna i pametno dizajnirana - sposobna su zadovoljiti sve vaše potrebe. Možemo vam pomoći u kreiranju jedinstvenog kruga uspjeha - više klijenata zadovoljnih sa vašom uslugom jačaju i odanost vašem brendu. To kasnije dovodi do više narudžba, novih klijenata - dovodi do rasta!

Povjerenje nam ne treba pokloniti, dovoljno je da vas provedemo kroz naše sustave koje koriste i veliki igrači na ovom tržištu,. pa da se i sami uvjerite u prednosti sustava. Vaše poslovanje ćemo dovesti na potpuno novi nivo. Nudimo vam čitav spektar benefita sa fer i konkurentnom cijenom.

Nazovite nas ili nam pišite

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja što je prije moguće.