Skip to content Skip to footer

E-COMMERCE PO MJERI

Krojeno po vašoj mjeri, a ne samo prilagođeno!

Postoji velika vjerojatnost da ste u nekom trenutku čuli za B2B sustav, ali niste uspjeli razumjeti u potpunosti šta ovaj termin znači i koja je razlika u odnosu na klasični webshop. Velike su razlike u samom tijeku radnji i obavljanja narudžbi između klasičnog i B2B sustava, a dodatni veliki korak naprijed je custom B2B sustav tj. sustav kompletno izrađen po mjeri. Svaki posao danas predstavlja jedan jedinstveni ekosistem u kojem vrijede određena pravila, koriste se različite vrste softvera i razmjenjuju se različite vrste i tipovi podataka. Što se događa ako morate svoje poslovanje i sustav prilagoditi poslovanju vaših poslovnih partnera (npr sa vašim dobavljačima), a da sve radi savršeno sinkronizirano i da su svi podaci ažurirani u pravom vremenu? Tu vam mi možemo pomoći sa izradom jedinstvenog rješenja krojenog isključivo za vaše potrebe koliko god komplicirano to izgledalo.

Rezultat dobrog custom B2B sustava je bolja automatizacija cjelokupnog procesa, brži prisup bitnim informacijama i unapređenje opće komunikacije između svih kanala prodaje.

Prednosti

Koje su prednosti B2B sustava po mjeri?

Danas je prioritet savršena i brza sinkronizacija podataka i gradnja kvalitetnih strateških veza sa ostalim poslovima. Pomoći ćemo vam u povezivanju svih dijelova online poslovanja u jedan jedinstveni, savršeni poslovni ekosistem. Ne vjerujemo u filozofiju da jedna veličina odgovara svima – naša rješenja su krojena po vašim potrebama. 

Neke od prednosti Custom B2B sustava:

Potpuna prilagodba vašem poslovnom procesu bez ikakvih kompromisa

Brzina rada i sigurnost, s obzirom da je sustav krojen po mjeri

Poboljšana komunikacija između različitih kanala – između vas, vaših klijenata i vaših poslovnih partnera. Prilagođavanje informacija svakom kanalu i otklanjanje svega što dodatno komplicira cijeli proces.

Automatizacija procesa – održavanje stvari jednostavnim pomaže vam kod bolje organizacije.

Otvaranje vašeg posla ka novim tržištima i novim poslovnim partnerima.

Izvori podataka
za B2B sustav

Postoje dva osnovna modela prikupljanja podataka za B2B sustav. U jednoj varijatni podaci o svim proizvodima i uslugama se nalaze unutar vašeg ERP-a i B2B sustav je sinkroniziran u potpunosti sa ERP-om. U drugoj verziji asortimani vaših dobavljača nisu prikazani unutar ERP-a ili neke funkcinalnosti nisu podržane (poput printing opcija za promo materijale). U takvom slučaju B2B sustav se sinkronizira i sa svim dobavljačima neovisno o tome imaju li standardiziranu shemu izvora podataka (uglavnom nemaju) i sa vašim ERP sustavom (ili potpuno preuzima ulogu ERP-a). Postoji i hibrid varijanta koja objedinjuje oba modela.

Mogućnosti B2B sustava i kompleksnih rabatnih skala

Dok mnoge e-commerce platforme usmjeravaju na model poslovanja od poduzeća do potrošača (B2C), naše rješenje je uz B2C dizajnirano i za jedinstvene potrebe modela poslovanja od poduzeća do poduzeća (B2B). Naš sustav podržava kompleksne B2B funkcionalnosti, uključujući rukovanje složenim rabatnim skalama, koje često predstavljaju izazov za standardna e-commerce rješenja.

S našom platformom, poslovni subjekti mogu efikasno upravljati i implementirati kompleksne rabatne skale, nudeći posebne popuste na temelju količine, učestalosti ili bilo kojih drugih unaprijed određenih kriterija. Ova značajka je posebno korisna za veletrgovce ili proizvođače koji prodaju maloprodajama, potičući obostrano korisne poslovne odnose.

Ključ je uvijek u jednostavnosti – svaki poslovni cilj je identičan iako se svako poduzeće vrlo razlikuje. Povećanje prodaje, broja klijenata, istraživanje i otvaranje vrata ka novim tržištima. Nekada je bitno izaći iz zone komfora i usvojiti nove i uspješnije načine poslovanja.

Naša B2B rješenja su brza, sigurna i pametno dizajnirana – sposobna su zadovoljiti sve vaše potrebe. Možemo vam pomoći u kreiranju jedinstvenog kruga uspjeha – više klijenata zadovoljnih sa vašom uslugom jačaju i odanost vašem brendu. To kasnije dovodi do više narudžba, novih klijenata – dovodi do rasta!

Povjerenje nam ne treba pokloniti, dovoljno je da vas provedemo kroz naše sustave koje koriste i veliki igrači na ovom tržištu,. pa da se i sami uvjerite u prednosti sustava. Vaše poslovanje ćemo dovesti na potpuno novi nivo. Nudimo vam čitav spektar benefita sa fer i konkurentnom cijenom.

Cijena

Koliko B2B rješenje po mjeri košta?

Sažeto – znatno manje od bilo kojeg prilagođenog ili neadekvatnog rješenja koje pokušava uz velike kompromise i ograničenja zadovoljiti vaše zahtjeve. A ti zahtjevi postoje s razlogom. Dovođenje jednog ovakvog sistema koji će u potpunosti promijeniti vaš način poslovanja i olakšati vam komunikaciju jednostavno nema dobru alternativu. To je jedna od najpametnijih investicija koju ćete napraviti i pomoći svom poslu da se bolje plasira na tržištu i da vam otvori vrata ka drugim, većim tržištima. Prvo treba vidjeti koji su vaši ciljevi, dugoročni i kratkoročni. Šta točno želite postići, te za koji vremenski period?

Ključ je uvijek u jednostavnosti – svaki poslovni cilj je identičan iako se svako poduzeće vrlo razlikuje. Povećanje prodaje, broja klijenata, istraživanje i otvaranje vrata ka novim tržištima. Nekada je bitno izaći iz zone komfora i usvojiti nove i uspješnije načine poslovanja.

Naša B2B rješenja su brza, sigurna i pametno dizajnirana – sposobna su zadovoljiti sve vaše potrebe. Možemo vam pomoći u kreiranju jedinstvenog kruga uspjeha – više klijenata zadovoljnih sa vašom uslugom jačaju i odanost vašem brendu. To kasnije dovodi do više narudžba, novih klijenata – dovodi do rasta!

Povjerenje nam ne treba pokloniti, dovoljno je da vas provedemo kroz naše sustave koje koriste i veliki igrači na ovom tržištu,. pa da se i sami uvjerite u prednosti sustava. Vaše poslovanje ćemo dovesti na potpuno novi nivo. Nudimo vam čitav spektar benefita sa fer i konkurentnom cijenom.

Naš B2C/B2B E-Commerce sustav
u usporedbi sa Magentom

Svako poduzeće koje želi proširiti svoje poslovanje na internetu treba pouzdanu, efikasnu i snažnu e-commerce platformu. Magento je dugi niz godina bio lider na tom području, poznat po svom opsežnom skupu značajki i skalabilnosti. Međutim, nije jedina opcija – posebno u svijetu B2B-a. Naše B2C/B2B e-commerce rješenje nudi niz impresivnih prednosti koje daleko premašuju one koje nudi Magento.

Brzina kao ključni faktor

U svijetu e-trgovine, brzina je esencijalni sastojak uspjeha. Potrošači očekuju trenutno zadovoljstvo pri online kupovini, a bilo kakvo čekanje može uzrokovati pad konverzija i zadovoljstva kupaca. Magento je unatoč svojim prednostima, često kritiziran zbog svoje brzine. S druge strane, upravo brzina bila je jedan od glavnih prioriteta pri razvijanju naše platforme.

Naš sistem nije samo brz; on je “iznimno brz.” Brzina našeg sustava nije vidljiva samo u njegovim performansama, već se proteže i na mogućnosti pretrage proizvoda. Kupci mogu jednostavno i brzo locirati proizvode bez čekanja koja mogu uistinu biti frustrirajuća. Upravo to znatno poboljšava korisničko iskustvo, što dovodi do većeg zadovoljstva kupaca, zadržavanja kupaca i, finalno, prodaje.

Neusporedive mogućnosti personalizacije sustava

Mogućnost prilagođavanja ključna je za poslovne subjekte koji se žele istaknuti u svijetu pretrpanom internet trgovinama. Ovdje naše rješenje nadmašuje mogućnosti koje pruža Magento platforma. Naš personalizirani sustav podržava opsežno prilagođavanje koda i značajki, pružajući neusporedivu fleksibilnost. Ovo je presudno za poslovne subjekte koji svojim klijentima žele pružiti jedinstveno iskustvo online kupovine.

Besprijekorna integracija s vanjskim servisima

U današnjem međusobno povezanom poslovnom okruženju, sposobnost integracije s vanjskim sustavima od ključne je važnosti. Pri razvijanju našeg e-commerce rješenja imali smo ovu bitnu činjenicu na umu te smo razvili sustav koje se može lako povezati s drugim vitalnim sustavima poput ERP-a, CRM-a i prilagođenim aplikacija poput AI prodajnog asistenta ili aplikacije za identifikaciju veletrgovaca. To osigurava da vaše poslovanje teče glatko i efikasno, povećavajući produktivnost i eliminirajući potencijalne zastoje kod prelaska kapaciteta sustava.

Superiornost u sigurnosti i održavanju

Sigurnost je od presudne važnosti u e-trgovini. Naša platforma je dizajnirana s robusnim sigurnosnim značajkama kako bi zaštitila vaše poslovanje i kupce od cyber prijetnji, ovo je ključna prednost koja pruža bezbrižno poslovanje .

Osim toga, kada je u pitanju isplativost, naše prilagođeno rješenje trijumfira nad Magentom. Ne samo da je jeftinije za održavanje, već je i isplativije za naknadna proširenja, što ga čini skalabilnim i održivim izborom za rastuća poslovanja.

U dinamičnom svijetu e-trgovina, sposobnost brze implementacije ažuriranja i provedbe promjena koda može pružiti konkurentske prednosti poduzećima. Naša platforma se ističe u ovom aspektu. Implementacija novih značajki, postavljanje i promjene koda su mnogo brži nego na Magento platformi, bilo da se radi o običnom ili cloud okruženju.

Mogućnosti našeg API-ja

Još jedna značajna prednost našeg prilagođenog e-commerce rješenja je svestranost i pouzdanost našeg API-a. Nasuprot Magenta, naš API je dizajniran da podržava bulk unose na znatno višoj razini, kako po brzini tako i po pouzdanosti. To znači da naši klijenti mogu efikasnije obraditi veće količine podataka, što ga čini idealnim za poduzeća sa širokim spektrom proizvoda ili one koji se bave transakcijama velikog obujma.

Osim navedenog, naš API je ključan za poduzeća koja žele povezati svoju e-commerce platformu s drugim softverskim sustavima. Bilo da se radi o sustavu za upravljanje zalihama, platformi za upravljanje odnosima s klijentima ili čak prilagođenoj aplikaciji, naš visoko kvalitetan API može se nositi s tim, pružajući besprijekornu integraciju za efikasno i međusobno povezano poslovanje.

Zaključak

U izravnoj usporedbi, naš personalizirani B2C/B2B e-commerce sustav jasno nadmašuje Magento u nekoliko ključnih područja. Svojom nevjerojatnom brzinom, naprednim mogućnostima prilagodbe, personalizacije, jednostavnom integracijom s trećim stranama, visokom razinom sigurnosti, financijski isplativim održavanjem i mogućnostima proširenja, pruža sveobuhvatno rješenje prilagođeno poduzećima koja žele napredovati i istaknuti se u svijetu e-trgovine koji se konstantno mijenja i zahtjeva aktivno praćenje trendova i noviteta na tržištu.

Prezentacijom robusnosti našeg API-a, brže implementacije koju pruža i mogućnosti promjene koda, te napredne B2B sposobnosti, prednosti naše e-commerce platforme nad Magentom postaju još očitije. Naš sustav je više od klasičnog e-commerce rješenja; to je sveobuhvatan alat dizajniran da se bavi jedinstvenim potrebama i izazovima modernog online poslovanja. Bilo da ste B2C trgovac koji traži iznimno brzu, lako prilagodljivu platformu ili B2B veletrgovac koji treba upravljati složenim rabatnim skalama, naše e-commerce rješenje je spremno podići vaše internetsko poslovanje na novu razinu.

Iako Magento ima svoje prednosti i nastavit će biti izbor za neka poduzeća, prednosti koje pruža naša prilagođena platforma su ključne za složenije i inovativnije sustave.