Izrada web stranica

Zašto mi treba web stranica?

Zašto mi treba web stranica?

Dobra web stranica je danas postala vaša najvrijednija imovina. Više će ljudi pogledati vašu web stranicu nego bilo što drugo! Što vam sve ona omogućava?

 • Vrlo povoljno oglašavanje
 • Zadovoljstvo kupaca
 • Povećanje prodaje
 • Praćenje statistike posjeta
 • Informacije uvijek dostupne kupcima
 • Povećanje imidža
Koliko me sve to košta?

Koliko me sve to košta?

Izrada web stranice je danas prilično mali trošak, dok su pogodnosti koje pruža ogromne! Uz samu izradu postoje i razni troškovi koji se nadovezuju na web stranicu, a oni ovise o vrsti strategije koju vodite. Koji su to troškovi?

 • Izrada web stranice
 • Održavanje web stranice
 • Online oglašavanje i promocija
 • Izrada sadržaja (vaš djelatnik, vi osobno itd.)
Mogu li sam mijenjati sadržaj?

Mogu li sam mijenjati sadržaj?

Naravno! Web stranicu možete koristiti i kao izlog vašeg poduzeća, ali je idealno barem povremeno postaviti novi sadržaj. To je ono što privlači kupce, a na taj način podiže i vašu prodaju! Što sve možete mijenjati?

 • Sve tekstove i opise
 • Blog
 • Fotografije
 • Informacije
 • Sve ostalo :) 

Što treba znati?

Web stranica je danas nezaobilazan dio gotovo svakog poslovanja bilo da se radi o obiteljskoj kući sa apartmanima, malom lokalnom servisu ili velikom lancu trgovina koji posluje na internacionalnom tržištu. S obzirom da je za klijenta najvažnije da izrada web stranica bude maksimalno jednostavan i razumljiv proces, za vrijeme trajanja projekta vodimo vas kroz svaku fazu izrade web stranica i uvijek smo vam na raspolaganju za objašnjenja, savjete i prijedloge.

Prije samog početka zajedno analiziramo vaše potrebe i želje, razrađujemo detaljnu ponudu i podijelimo zadatke.

Naš zadatak je da izrada web stranica za vas ne bude zamoran proces, pa vas tijekom cijelog projekta vodimo kroz izmjene i dorade na prototipu koji je do trenutka završetka i objave vidljiv samo vama, te u svakom trenutku možete vidjeti kako se razvija, što još želite dodati ili promijeniti. Vaš zadatak je da nam osigurate materijale koji su potrebni za izradu web stranice (materijali poput fotografija, loga, tekstova i dokumenata), a ono što vam fali i sve dodatno što vam je potrebno rješavamo za vas.

Osim klasičnih web rješenja, izrađujemo i web trgovine, jednostavnije društvene mreže po mjeri, integracije sa ERP sustavima, kao i sve ostale web ekstenzije tj. dodatke za vaše postojeće web stranice. 
Izgled web stranice
Izgled same web stranice ovisi o vašem postojećem vizualnom identitetu ili o vašim željama vezanim za tematsku boju, tržište kojem se obraćate ili neku viziju koju imate. Kao što smo i naveli jedan od bitnih faktora je vaša djelatnost kao i ciljano tržište, pa će tako trgovina dječjim igračkama moći koristiti otkačeniji font, puno boja, vesele motive koji asociraju na zabavu, dok se odvjetnički ured prezentira drugačije.

Dio vizualnog identiteta i nezaobilazan dio web stranice je i logotip. Ukoliko ga nemate ili vam je potreban re-dizajn možemo vam ponuditi proizvode naših suradnika sa Grafičkog fakulteta sveučilišta u Zagrebu.
Materijali za web stranicu
Dodatne funkcije web stranice
CMS sustav
SEO - Kako poboljšati poziciju na tražilicama?
Koliko je zapravo važan sadržaj?
Utjecaj brzine na poziciju web stranice

ONLINE MARKETING
NEKA POLUDE ZA VAMA!

Više od 85% svih pretraga za sve proizvode i usluge dešava se online. Nije toliko važno imate li online prodaju ili ne, bitna je samo vaša prisutnost na netu! Niste zadovoljni brzinom kojim dolazite do novih kupaca, želite se probiti na tržištu ili promovirati vaš najbolji proizvod? 

Vrijeme je da pokrenete inovativnu kampanju kojom ćete ostvariti fantastične rezultate. Neka jednostavno polude za vama :)

izrada web stranica

Tražite i dobru podršku?

Neovisno o tome jeste li naš klijent ili samo tražite održavanje vaše postojeće web stranice, nudimo vam razne pakete podrške koje možete iskoristiti tijekom cijele godine - neograničeno! S obzirom da puno radimo sa partnerima u inozemstvu raspoloživi smo tijekom cijelog dana, tako da nam možete poslati ticket i u 1 ujutro :)

Podrška mali
 • paket od 5 sati podrške
 • iskoristivo cijelu godinu
10

popust

Podrška veliki
 • paket od 20 sati podrške
 • iskoristivo cijelu godinu
 • prenosivo na sve projekte
 • 0 - 24h
30

popust

Sviđa vam se naš pristup?

Pošaljite nam upit, nazovite nas ili dogovorite sastanak uživo. Pružit ćemo vam sve potrebne informacije, dati savjete i to potpuno besplatno!  

Nije tako strašno, zar ne? :)  

Kontakt

Pratite nas

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Pojedini kolačići prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji koriste stranicu što se koristi u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o sigurnosti i privatnosti možete pročitati klikom na gumb "Više" Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetima kolačiće možete sami onemogućiti s tim da neke od naprednih funkcija ove stranice neće biti omogućene. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb Slažem se.
Više SLAŽEM SE ODBIJAM