Skip to content Skip to footer

Sustav nabave za poduzeće Links d.o.o.

Nakon uspješne primjene B2B sustava za poduzeće Links d.o.o, razvili smo i B2B sustav namijenjen odjelu nabave. Aplikacija je povezana sa ERP sustavom,  a svrha je olakšati posao referentima nabave kroz standardizirane ponude dobavljača.

Kako bi se ubrzao sam proces ponude i potražnje, eliminirale pogreške i smanjio angažman referenata nabave na minimum, dobavljačima je omogućen samostalan unos robe. Tim putem, dobavljač vidi zahtjeve za robom, upisuje sve potrebne informacije (poput značajki proizvoda, raspoložive količine za isporuku, cijene itd.) te korigira  ponude koji nisu u trenutnom aspektu interesa. Naravno, ovisno o kategoriji proizvoda koji se unosi, sustav sam vodi dobavljača kroz unos i dopušta unos isključivo onih značajki koje su relevantne. Isto tako, kako bi se fokus referentata zadržao na ispravnim ponudama, sustav će automatski odbaciti sve ponude koje ne zadovoljavaju određene kriterije. Referent na temelju danih ponuda vrlo jednostavno može odabrati najbolju, bez ikakve potrebe za prepisivanjem podataka ponude iz excela. Sve prihvaćene ponude se mogu automatski prikazati u shopu bez ikakve potrebe za ručnim unosom značajki (opis proizvoda, barcode, kategorija, atributi itd). Dobavljači mogu nabavi ponuditi proizvode i za koje ne postoje otvoreni zahtjevi.

 

Koje  prednosti nudi aplikacija?

  • Značajna ušteda vremena rada referenata
  • Eliminacija pogrešaka kroz standardizirani unos i restrikcije
  • Pregled svih ponuda na jednom mjestu
  • Povećanje konkurentnosti između dobavljača (jeftiniji proizvodi za nabavu)
  • Precizan sistem uspoređivanja i prikazivanja ponuda
  • Zaprimanje ponuda za koje i ne postoje otvoreni zahtjevi (inicijativa dobavljača)

Ukoliko želite osigurati najbolje rješenje za odjel nabave u svom poduzeću, javite nam se kako bismo zajedno detaljnije sagledali Vaše potrebe.